ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η οικογένεια Δημητρόπουλου, ασχολείται με τη γεωργία από το 1950 μέχρι και σήμερα στον Λευκώνα Πρεσπών. Δουλεύοντας με μεράκι και πολύ αγάπη στα αγροκτήματά μας, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να παράγουμε τοπικά προϊόντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή.
Η οικογένεια Δημητροπούλου...

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα φασόλια των Πρεσπών αποτελούν την κύρια καλλιέργεια των παραγωγών της περιοχής. Τα φασόλια που έχουν χαρακτηριστεί ως προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) είναι οι Γίγαντες - Ελέφαντες Πρεσπών και Πλακέ Μεγαλόσπερμα Πρεσπών. Επίσης, στην περιοχή καλλιεργούνται κι άλλα είδη οσπρίων, όπως έγχρωμοι γίγαντες, φασόλια μαυρομάτικα, φασόλια μπαρμπούνια, φασόλια παπούδα, ρεβίθια και φακές. Τα τελευταία χρόνια, στον κάμπο των Πρεσπών έχει ενσωματωθεί η καλλιέργεια της γνωστής κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης, όπου καλλιεργείται με παραδοσιακές μεθόδους. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και την παραγωγή όλων των παραπάνω προϊόντων με αγάπη και σεβασμό προς την φύση.

ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΟ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

4-8

Η εταιρία επενδύοντας σε σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό προχώρησε στη δημιουργία ενός διαλογητηρίου - συσκευαστηρίου οσπρίων, με σκοπό την επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία οσπρίων. Έτσι, η διαδικασία της διαλογής γίνεται σε λιγότερο χρόνο, εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, την βέλτιστη τιμή και την παραγωγή ασφαλών τελικών προϊόντων με σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον. Γνώμονας της επιχείρησης, ο συνδυασμός της φύσης και του ανθρώπου με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα.

" Όλα τα προϊόντα μας, με ένα τηλέφωνο κοντά σας "

📞 2385046033